Site-ul PAP.RO foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora. Aflati mai multe

Anunt

11.09.2013

SC. P&P MIXT S.R.L. cu sediul in municipiul Gheorgheni, str. Tatarului, nr. 154, jud. harghita, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare-nu se supune evaluarii impactului asupra mediului-de catre A.P.M. Harghita in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul intitulat "Instalarea si punerea in functiune a unei instalatii de tratament termic" pe amplasamentul din municipiul Gheorgheni, str. Garii, Nr.4, Jud. Harghita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita din Miercurea Ciuc str. Marton Aron, Nr. 43, in zilele de luni-joi intre orele 8,30-16,00 iar vineri intre orele 8,30-14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet http:apmhr.anpm.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii anuntului, pana la data de ..... .


 

30.08.2013

S.C. P&P MIXT S.R.L. cu sediul in municipiul Gheorgheni, str. Tatarului, nr. 154, jud. Harghita, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii a acordului de mediu, privind proiectul intitulat "Instalarea si punerea in functiune a unei instalatii de tratament termic" pe amplasamentul din municipiul Gheorgheni, str. Garii, nr.4, jud. Harghita.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Harghita din municipiul Miercurea Ciuc, str. Marton Aron, nr. 43 in zilele de luni - joi intre orele 8,30 - 16,00, iar vineri intre orele 8,30 - 14,00 si la sediul titularului proiectului.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Harghita pe parcursul procedurii de reglementare.

Tel. 0266-371313
Fax: 0266-310041