Site-ul PAP.RO foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora. Aflati mai multe

Despre noi

INDUSTRY STEEL CORP SRL
a fost înfiintata în anul 1991, fiind specializata în domeniul productiei de feronerie pentru tâmplarie si binale.
Situatã într-o zona cu traditie în domeniul tâmplariei si al binalei, firma vine în întâmpinarea clientilor cu o gama variata de feronerie si accesorii de calitate. Aceasta gama s-a dezvoltat si continuã sa se dezvolte în mod continuu, în prezent clientii nostri putând alege în functie de necesitatile lor din cele peste 300 de tipuri de produse ale firmei. Datorita potentialului tehnic, capacitatea de productie este ridicata, societatea noastrã fiind capabila sã execute orice fel de feronerie în domeniu in timp scurt.Datorita cererii de organe de asamblare pentru aceste feronerii, se infiinteaza in anul 1996 S.C. P&P MIXT S.R.L. a carei actitvitate de baza este productia de organe de asamblare – suruburi pentru lemn, suruburi metrice, piulite, saibe, articole din sarma, care sunt atat in grupa 4.8, 5.6 cat si in grupa 8.8 datorita liniei de tratament termic pusa in functiune recent.

 

Fiind societate cu capital mixt romano-ungar, S.C. P&P MIXT S.R.L. vine cu o tehnologie noua, cu utilaje performante aduse din strainatate.

 

Datorita efortului depus, cele doua societati se situeaza in fiecare an pe locuri fruntase in Topul Firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie al judetului Harghita.

 

Pentru mine ca manager al societatii, cea mai mare satisfactie este cand clientii nostri revin multumiti si cand suntem recomandati si altor societati. Aceasta demonstreaza ca depunem eforturi pentru a fi la inaltimea asteptarilor, deviza noastra fiind servirea clientilor in modul in care asteptam si noi sa fim serviti de catre furnizori.

 

ing. Pop István
Manager